Versie het leven!

Verrassend effect of effectief verrassend

Bewegen en verleiden

De denkers en doeners van Ongewoon laden jouw merk. Wij zoeken creatieve wegen met de inzet van effectieve middelen, zowel online als offline. Liever guerillamarketing? Graag! Met een flinke dosis creativiteit en strategisch vermogen brengen wij jouw merk tot leven bij de doelgroep.

Concepting

Elk concept begint met een idee. Het echte werk om er dan een krachtig en effectief communicatieconcept van te maken, moet dan nog starten. Een goed idee komt nooit zomaar uit de lucht vallen. Zéker niet wanneer het vraagstuk complex is. We doorbreken bestaande patronen en brengen ideeënstromen op gang. We zetten meerdere technieken in om tot dat éne, unieke concept te komen! Dit doen we samen met onze opdrachtgevers. Niet gehinderd door overmatige productkennis zijn er vast andere wegen te vinden.

Vormgeving

Het visueel vormgeven vereist de inzet van zowel creatieve als technische vaardigheden. Met als doel mensen te bewegen, te verleiden. De presentatie van middelen vraagt om flexibiliteit en een enorme nieuwsgierigheid.

Ongewoon geeft vorm aan traditioneel drukwerk en animaties tot en met je online boodschap en interactieve media. Vormgeving trekt aan, vergroot het gebruiksgemak en vereenvoudigt complexe informatie.