Versie het leven!

Strippen om tot de kern te komen

Op zoek naar de kers op de taart

Elke website heeft content. Elk social media kanaal bestaat uit content. Overal waar enige vorm van communicatie is draait het om de juiste content. Je verliest snel het overzicht en controle als je geen gedegen contentstrategie hebt. Wie creëert, publiceert, in welke context, met welk resultaat en via welk kanaal? Door middel van structureel waardevolle content bindt je je doelgroep aan je merk, product of bedrijf. We verleggen de focus van het creëren van middelen die jij graag wilt maken, naar het ontwikkelen van middelen waar je klant behoefte aan heeft op een bepaald moment. Ongewoon helpt je hierbij!

Online strategie

Inmiddels zijn online vele wegen te bewandelen. Van website tot app, van Facebook, Twitter en Instagram tot Snapchat en YouTube. Hoe ga je al die verschillende online kanalen succesvol inzetten? Welke doelstellingen liggen er? Wat is de gewenste conversie? Online strategie is daarbij essentieel. Wij helpen je graag met het creëren van een gedegen en effectieve online strategie. 

Social media strategie

Wat en wie wil je bereiken? Wie beheert de accounts en wat zijn de do’s en don’ts? Hoe behoudt je de continuïteit? Is de tone-of-voice door alle media wel eenduidig? Hierin succesvol zijn? Wij adviseren je te werken volgens een contentplan. Ongewoon zet samen met opdrachtgevers een social media strategie uit voor de lange termijn. Het vormt een belangrijke leidraad voor het gebruik en de zakelijke inzet van de social media kanalen. Social media zonder strategie? Beter niet!