Versie het leven!

Online marketing

Creatieve én resultaatgerichte online marketing

Inmiddels zijn online vele wegen te bewandelen. Van website tot app, van Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram tot Snapchat en YouTube. Hoe worden al die verschillende online kanalen succesvol ingezet? Welke doelstellingen liggen er? Wat is de gewenste conversie? Online strategie is daarbij essentieel. Ongewoon reclamebureau helpt graag met het creëren van een gedegen en effectieve online strategie. Van idee tot conversie optimalisatie. Van tekst tot techniek. 

Online activatie

Wat en wie wil je bereiken? Wie beheert de accounts en wat zijn de do’s en don’ts? Hoe wordt de continuïteit behouden? Is de tone-of-voice door alle media heen wel eenduidig? Hierin succesvol zijn? Wij adviseren te werken vanuit een contentplan. Ongewoon reclamebureau zet samen met opdrachtgevers een social media strategie uit voor de lange termijn. Het vormt een belangrijke leidraad voor het gebruik en de zakelijke inzet van de social media kanalen. Social media zonder strategie? Beter niet!

SEO zoekmachine optimalisatie

Organisch vindbaar worden is geen trucje dat even is toe te passen. Waardevolle, onderscheidende content in combinatie met een technisch correcte, gebruiksvriendelijke site zijn een noodzakelijke basis. 

Strategie
Creatie
Activatie