Versie het leven!

Crossmedia

Multimediaal naar succes met online campagnes!

Ongewoon reclamebureau vertaalt strategische keuzes naar spraakmakende campagnes en communicatie uitingen, zowel online als offline. Onze campagnes bestaan veelvuldig uit een unieke combinatie van middelen: websites, apps, online advertising, social media, printradio en televisie. Wij geloven sterk in de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print.

Online advertising

Online advertising is één van de meest effectieve vormen van online marketing om een product, dienst, merk of boodschap onder de aandacht van een specifieke doelgroep te brengen. Via targeting is een geweldige segmentatie van de verschillende doelgroepen in te regelen. Dat maakt het mogelijk zeer relevante content met specifieke doelgroepen te delen.

Omnichannel campagnes

Vooral in combinatie met online of als onderdeel van een omnichannel campagne hebben de traditionele middelen en kanalen veel potentieel. Radio, televisie, huis-aan-huis mailing, outdoor advertising middels abri’s en billboards zijn, indien goed ingezet, uitstekende communicatiemiddelen, die perfect in een campagne kunnen worden ingezet.

Strategie
Creatie
Activatie