Versie het leven!

Crossmedia

Multimediaal naar succes met online campagnes!

Ongewoon reclamebureau vertaalt strategie naar spraakmakende campagnes en communicatie uitingen, zowel offline als online. Onze campagnes bestaan uit een unieke combinatie van middelen: print, radio en televisie, websites, apps, online advertising en social media. Wij geloven sterk in de juiste combinatie van online, offline, digitaal en print.

Online advertising

Wil jij je product, dienst, merk of boodschap onder de aandacht van een specifieke doelgroep brengen, dan is online advertising hét kanaal. Online advertising is één van de meest effectieve vormen van online marketing. Via targeting is een geweldige segmentatie van jouw doelgroep in te regelen. Dat maakt het mogelijk zeer relevante content met deze specifieke doelgroep te delen.

Omnichannel campagnes

Vooral in combinatie met online of als onderdeel van een omnichannel campagne hebben de traditionele middelen en kanalen veel potentieel. Radio, televisie, huis-aan-huis mailing, outdoor advertising middels abri’s en billboards zijn goed ingezet uitstekende communicatiemiddelen, die perfect in een campagne kunnen worden ingezet.

Strategie
Creatie
Activatie