Versie het leven!

Activatie

SUCCESVOLLE ACTIVATIE VEROVERT HET HART VAN JOUW DOELGROEP
Is er eenmaal een sterk merk gebouwd en een onderscheidende positionering gedefinieerd, dan begint eigenlijk de belangrijkste fase. Want hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep over jouw merk gaat praten, op een manier die aanzet tot positieve acties? Hoe maak je van jouw klanten fans. Loyale ambassadeurs, die jouw merk niet zomaar willen, maar er sterk naar verlangen en dat hun omgeving maar al te graag laten weten? Activatie dus!

Activatie blaast jouw merk leven in. Brengt hem zó onder de aandacht, dat alle gestelde merkbeloftes en -waarden effectief voor het voetlicht komen. Hiervoor vertaalt Ongewoon alle strategische keuzes naar spraakmakende campagnes en communicatie-uitingen.

Daarvoor zijn er vele wegen te bewandelen: apps, print, radio, televisie, sociale media, events, online advertising, et cetera. Ongewoon gelooft in een multimediale aanpak. Door de juiste middelen in te zetten op strategisch bepaalde contactmomenten, maken we jouw merk geliefd en gewild. Maken we van jouw doelgroep geen klanten, maar fans. Daarvoor is de ontwikkeling van relevante content onontbeerlijk. Met de creatie en publicatie van de juiste content op de juiste plek, ben je niet alleen zichtbaar, maar bovendien waardevol. Mits je een goed verhaal te vertellen hebt, dat aansluit op de behoeften van jouw doelgroep. En dat het waard is om te delen. Volgens een vooraf bepaalde contentstrategie en –kalender helpt Ongewoon bij de creatie en verspreiding van dit verhaal.

Binnen het scala aan mogelijkheden, blijven we de merkidentiteit altijd trouw. In de ontwikkeling van campagnes, content en communicatie-uitingen zijn we creatief, maar kleuren we binnen de lijnen van het merk-DNA. Waar het merk voor staat, dát krijgt bij ons voorrang. En zal altijd ten grondslag liggen aan de uitingen die we ontwikkelen. Jouw merk bewaken, daar ligt onze kracht.

Strategie
Creatie