Versie het leven!

Een sterk merk leeft, spreekt aan, verbindt, inspireert en is succesvol

Een merkstrategie maakt hierin het verschil. Stap in de wereld en het brein van jouw doelgroep. Bied een oplossing, die los staat van de tijd waarin we verkeren. Het gaat om de beloftes en oplossingen die een merk garandeert. Wat zijn de idealen en sluiten die aan bij de doelgroepen?

Ongewoon reclamebureau ondersteunt bedrijven en organisaties bij het creëren van een sterke marktpositie en het verbinden, boeien en binden met de markt. Het vergroten van hun merkwaarde. Hoe? Door een krachtige marketing- en communicatiestrategie neer te zetten. Geen merk, geen bedrijf en geen mens is gelijk. Meer dan ooit zijn strategische keuzes essentieel voor merkbestaansrecht. Wat doet mensen in jouw richting bewegen? Vanuit meerdere perspectieven bouwen wij mee aan de identiteit en versterken we het imago van bedrijven en organisaties. Jouw merk waardig!

CREATIEVE STRATEGIE
Een campagneconcept wordt opgezet nadat de creatieve strategie is ontwikkeld. In de creatieve strategie kijken we wat de effectiviteit van de boodschap is en hoe deze het best kan worden ingezet. Ongewoon reclamebureau kijkt bij de ontwikkeling van de boodschap naar de eenvoud ervan, de houdbaarheid, de aansluiting op de communicatiestrategie en natuurlijk naar de aansluiting bij de doelgroepen.

COMMUNICATIESTRATEGIE
Met de juiste marketingmix van on- en offline middelen wordt de gewenste doelgroep bereikt. In nauw overleg bepalen we de boodschap, middelen en planning om de doelstellingen zo effectief mogelijk te realiseren. En de budgetverdeling, die stellen we in gezamenlijkheid vast.

ONLINE STRATEGIE
Ooit waren ontwerp en techniek de uitgangspunten voor online communicatie. Inmiddels weten we beter. Online communicatie start met een sterk doordachte online strategie. Activatie en communicatie op meerdere online kanalen.

CONTENTSTRATEGIE
Relevantie, authenticiteit en die dan nog begrijpend voor het voetlicht brengen. In de contentstrategie bepalen we wat we, wanneer en waar willen vertellen en aan wie. Content bepaalt de vindbaarheid, essentieel om de doelstellingen te halen. 

Creatie
Activatie