Ten Have Koffie

De koffie van Ten Have is puur en eerlijk. Al sinds 1828 brandt de Deventer koffiebrander de beste bonen vanuit de hele wereld. Het ambachtelijke proces in de branderij garandeert een karaktervolle smaak. Het slow roast koffiebranden wordt gecombineerd met moderne productietechnieken én met persoonlijke aandacht. Gebrand op smaak!

Re-branding

Met de imposante historie die Ten Have Koffie heeft opgebouwd is het geweldig werken aan de re-branding. Tijden veranderen en Ten Have Koffie verandert mee. Op basis van strategische keuzes zijn de zakelijke klant, de Private Label Koffie en de particuliere markt op corporate niveau samengebracht. Dat vraagt om een aangepaste huisstijl en restyling van alle communicatiemiddelen zowel online als offline. De pay-off ‘Gebrand op smaak’ bevestigd de missie van Ten Have; alles voor de smaak!

Online

De website staat inmiddels live, waardoor van concept tot en met content en design beleving rondom koffie de boventoon voert. Als onderdeel van de online positionering wordt de social media strategie uitgerold vanuit de bekende kanalen als Facebook, Instagram en Twitter voor met name de particuliere markt en LinkedIn voor de zakelijke markt.

Oerwater fotografie

Verpakking

Een belangrijke drager van de corporate identity. Voor de gehele lijn is een nieuw design ontwikkeld, uiteraard in lijn met de overige ontwerpen. Voor de distributie van de producten naar de particuliere markt wordt een netwerk ingericht en een webshop live gezet. Wordt vervolgd!

 

Bekijk ook