Brand Control Rooms

Brand Control Rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener. Hulp- en security diensten, overheden en multinationals all-over-the-world mogen zij tot hun klantenkring rekenen. Brand Control Rooms is dé maatwerkproducent en turnkey inrichter van meld- en controlekamers, dealingrooms, beheerscentra en remote controle operations centra. Het specialisme van Brand Control Rooms is het transformeren van lege (casco’s) of gedateerde ruimtes naar compleet ingerichte efficiënte ruimtes die volledig afgestemd zijn op het operationele proces en waar veilig, gezond en efficiënt gewerkt kan worden. Dit geeft Brand Control Rooms absoluut een unieke positie in de markt!

Brand Control Rooms visitekaartjes, briefpapier, envelop, with compliments

Herpositionering

Door veranderingen in de markt besloot Brand Interieurs de switch te maken van interieurbouwer naar zeer specialistische nationale en internationale turnkey inrichter van meld- en controlekamers. Ongewoon adviseerde in de strategische keuzes en was verantwoordelijk voor de realisatie van deze herpositionering. Het bouwen aan een sterk internationaal 'brand’ waarbij de pay-off in combinatie met de krachtige beeldtaal de tone-of-voice bepalen in alle on- en offline marketing en communicatiemiddelen.

 

Brand Control Rooms website desktop en mobiel

Online media

De website wordt gezien als een belangrijk onderdeel van de internationale herpositionering. We ontwikkelden het concept, maakten het design en waren verantwoordelijk voor de tweetalige content en zorgden voor de realisatie. Het eindresultaat is een functionele website waar wij en onze klant trots op zijn!

Brand Control Rooms Virtual Reality productie

 
 

VR productie

Om het innovatieve karakter van Brand Control Rooms te onderstrepen is een Virtual Reality productie ontwikkeld van een uniek project in Oman. Een controle room vol innovaties compleet gevisualiseerd met meerdere features en standpunten. De VR productie en de promotiemiddelen ten behoeve van een grote internationale beurs in Oman zijn door ons gerealiseerd.

Brand Control Rooms brochure
 

Brochure

Een corporate brochure die de klant met plezier bij haar klanten achterlaat. Een Nederlandse en Engelse versie waarin middels een QR-code de link is gelegd met de app in de App Store en Google Play.

Bekijk ook