Zehnder

In het leven van de hedendaagse mens neemt het gezond binnen leven een steeds prominentere plaats in. Zehnder zet zich in voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, met toonaangevende ventilatiesystemen en innovatieve oplossingen voor verwarmen en koelen. In nieuwbouw en renovatie, een passend antwoord voor elk binnenklimaat.

 Zehnder ventilatiewijzer app tablet smartphone

Comfort ventilatiewijzer

De Comfortventilatiewijzer is een webapplicatie waarin installateurs op basis van parameters een keuze maken voor de best passende WTW-installatie in specifieke woningen. Ongewoon reclamebureau ontwikkelde het concept en realiseerde de applicatie.

Zehnder magazines

Magazines

Zehnder draagt zorg voor een perfect binnenklimaat. In de vorm van verschillende magazines wordt dat door ons in woord en beeld gebracht. Voor de verschillende doelgroepen zijn meerdere magazines gemaakt. Wij hebben de magazines van tenaamstelling en concept, tot interviews, fotografie en eindredactie verzorgd. De content wordt tevens op de website gedeeld. 

Zehnder verpakkingen

Verpakkingen

Naast de apparatuur brengt Zehnder ook gebruiksartikelen op de markt, via de bekende distributiekanalen en via online. Wij ontwikkelden de verpakkingen voor producten en filters.

 
Zehnder beurzen

Beurzen

Als vooraanstaand producent is een professionele presentatie op vakbeurzen van groot belang. De internationale branding van Zehnder vertaalde Ongewoon reclamebureau de afgelopen jaren naar verschillende beursconcepten. Naast de visualiseringen op de VSK en de Bouwbeurs zijn verschillende activatieprogramma's ingezet. Extra stopping power is gecreëerd door het inzetten van een promoteam met een innovatief airwheel, met daaraan gekoppeld een actie waarmee de airwheel te winnen was.

 

 


Zehnder brochures

Brochures

Ongewoon reclamebureau ontwikkelde de afgelopen jaren vele productbrochures voor Zehnder voor zowel ventilatietechniek als designradiatoren. Dat ontwikkelen begon bij concepting, van content en design tot en met projectbegeleiding en realisatie. 

Zehnder Lookbook

Lookbook

Om de uitgebreide productrange van Zehnder Charleston radiatoren op een aansprekende manier onder de aandacht te brengen, ontwierpen wij een Lookbook waarin de diversiteit aan toepassingen van deze producten wordt getoond. Het boek telt 96 pagina’s met daarin opgenomen veel beeldmateriaal van de toepassing van de radiatoren in de meest uiteenlopende settings. Tijdens beurzen wordt het gepresenteerd op een op maat gemaakt meubel.

Wij bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen, onder het genot van een kop koffie! Neem gerust contact op met Nick Kerkhof

Bekijk ook

Avonturenpark Hellendoorn Eventmarketing
Oerwater Ervaar de kracht
Victoria Fietsen Rebranding strategie