XLLease

XLLease is een betrouwbaar, flexibel automotive leasebedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan korte lijnen en persoonlijk contact. Bij XLLease zeggen ze waar het op staat, wel zo duidelijk. Heldere communicatie over de voorwaarden zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Geen kleine lettertjes. Of je nu een vervoersbehoefte van één of van honderden auto’s hebt, dat maakt niets uit. XLLease biedt je de complete oplossing, afgestemd op jouw vraag. Inmiddels werkt Ongewoon reclamebureau al sinds 2008 voor XLLease.

Lees hier het interview met Frank van Klink van XLLease.

XLLease online media

Online media

Voor het front-end van de website van XLLease verzorgen wij het design van de communicatieve waarden. Dat geldt ook voor alle online bannering op de eigen website en voor de SEA campagnes. De techniek van de website wordt verzorgd door MAX.

 
XLLease advertising

Advertising

Er zijn in de loop der jaren vele advertenties ingezet om de merkwaarde en naamsbekendheid van XLLease te vergroten. Zowel corporate advertenties als productadvertenties voor de zakelijke markt zijn door ons ontwikkeld, van concept en fotografie tot en met realisatie.XLLease direct mail campagne

DM campagne

De klanten van XLLease en prospects ontvangen meerdere keren per jaar een vriendelijke groet vanuit XLLease. Met deze vriendelijke Direct Mailings wordt loyaliteit gecreëerd en genereren we conversie. Verrassend effect of effectief verrassend.

XLLease landelijke campagne radio commercial

Landelijke campagne

Ongewoon reclamebureau ontwikkelde voor privélease een campagne waarin een combinatie werd gemaakt met radio en Facebook. De radiocommercial, die tijdens de Top2000 op Radio2 te horen was, diende ter ondersteuning van een mail- en Facebookcampagne waarin kans werd gemaakt op één jaar gratis rijden in de Volkswagen UP!

Beluister hier de radiocommercial.

XLLease snelweg exposure

Snelweg exposure

De Direct Mail concepten worden regelmatig vertaald naar snelweg exposure. De campagne genereert daarmee een mooi bereik en heeft impact. Voor een deel van de concepten ontwikkelden we voor conversie een landingspagina voor leadgeneratie.

Wij bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen, onder het genot van een kop koffie! Neem gerust contact op met Nick Kerkhof

Bekijk ook

Screams Eventmarketing
Brand Control Rooms Internationale branding
Ten Have Koffie Branded op smaak