Salland Zorgverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen is een moderne zorgverzekeraar die een optimale gezondheid van klanten centraal stelt in haar denken en handelen. Toegankelijke zorg zijn daarbij leidend, zonder winstoogmerk. Een groot deel van de premie wordt direct weer in goede zorg geïnvesteerd. Dat doet zij al meer dan 150 jaar.

Salland Zorgverzekeringen Hart voor goede zorg magazine

Hart voor goede zorg

Om hart voor goede zorg verder te laden is een campagne ontwikkeld. De leden van Salland maar ook mensen uit het zorgveld zijn gevraagd hun ervaringen over de zorg te delen. Een groot aantal aanmeldingen was het resultaat. Daarvan hebben wij meerdere mensen geïnterviewd, deels via video en deels op schrift zijn deze vastgelegd. Publicatie online op hartvoorgoedezorg.nl en middels een Huis-aan-Huis verspreid magazine.

Salland Zorgverzekeringen online media

Online media

Voor Salland Zorgverzekeringen bepalen wij het design van de website. De communicatieve waarde verwerken we in de website en (actiematige) landingspagina’s. 

Salland Zorgverzekeringen outdoor advertising

Outdoor advertising

Als onderdeel van het mediaplan dat wij voor Salland Zorgverzekeringen hebben gemaakt, is er ook ingezet op een outdoor billboard campagne. Deze outdoor campagne hebben we ingezet in combinatie met andere online en offline advertising. 

Salland Zorgverzekeringen voorwaardenbrochure

Print

In verband met korte doorlooptijden verzorgen we voor de klant alle gedrukte materialen. Daartoe behoren onder andere het polisblad, de klantenpas, brieven, informatieve flyers en leaflets voor verschillende doelgroepen.

Salland Zorgverzekeringen online advertising

Online advertising

Voor een loyaliteitscampagne onder klanten hebben we een Facebook campagne laten lopen. De winactie werd in combinatie met online en offline uitingen, zoals een landingspagina en een DM actie, ingezet. We hebben het volledige project begeleid.

 

Salland Zorgverzekeringen evenement Live OK

Live OK

In samenwerking met het Deventer Ziekenhuis organiseerde Salland Zorgverzekeringen een live evenement in het Deventer Schouwburg. Voor dit evenement verzorgden wij alle communicatie. Klanten van Salland ontvingen een uitnodiging en flyer. Ook het pasje dat toegang gaf tot het evenement hebben wij gemaakt.

 

 
Salland Zorgverzekeringen interieur bedrijfspand Eno
 

Interieur bedrijfspand

De verhuizing van ENO Zorgverzekeraar bood ons een mooie kans om de werkplekken en de ontvangstruimte te decoreren. We vertaalden de corporate identiteit van ENO naar de ruimtes. 

Wij bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen, onder het genot van een kop koffie! Neem gerust contact op met Nico Jansen

Bekijk ook

Screams Eventmarketing
Oerwater Ervaar de kracht
Avonturenpark Hellendoorn Eventmarketing