Ondernemen in Deventer

Wonen, werken én ondernemen is op weinig plekken zo geweldig als in Deventer. De stad ligt in hartje Nederland, heeft een bruisende monumentale binnenstad vol moderne voorzieningen en is de thuisbasis van veel gerenommeerde, internationale bedrijven, die succes hebben over de hele wereld. Deze en andere uithangborden zijn mooi en bondig op een rijtje gezet in het magazine ‘Ondernemen in Deventer’, een coproductie van Gemeente Deventer, MKB Deventer en Ongewoon. 

Ondernemen in Deventer

Citybranding

Deventer heeft niet een streepje, maar een dikke streep voor als het gaat om economie en ondernemersklimaat. Het gunstige prijspeil van onroerend goed, de strategische ligging tussen alle belangrijke handelsassen, de lokale netwerken met een sterke onderlinge gunfactor: het is maar een greep uit de vele voordelen, die Deventer (potentiële) ondernemers te bieden heeft. Al die voordelen worden breed uitgemeten in dit 36 pagina’s tellende magazine. Een informatief en inspirerend blad, dat als doel heeft om ondernemers in Nederland kennis te laten maken met het potentieel van Deventer als gunstige vestigingsplaats.

Magazine Deventer Citybranding

Concept, redactie en realisatie

De voordelen van Deventer als woon-, werk- en ondernemersstad worden kleurrijk voor het voetlicht gebracht met boeiende succesverhalen, prachtige fotografie en spraakmakende feiten en cijfers. Samen met MKB Deventer en Gemeente Deventer, maakte Ongewoon deel uit van het redactieteam. Op basis van een vooraf bepaald concept is het magazine door ons vormgegeven en opgemaakt, schreven we veel van de content en verzorgden we de uiteindelijke realisatie van deze productie. Een resultaat waar we trots op zijn!

Magazine Deventer Citybranding

Wij bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen, onder het genot van een kop koffie! Neem gerust contact op met Nick Kerkhof

Bekijk ook

Zehnder Marketing in de bouw
Brand Control Rooms Internationale branding
Heksendoorn Eventmarketing