Oerwater

Proef de kracht van vitaal water

Oerwater is water zoals het van nature ooit was. Oerwater drink je ‘gewoon’ uit de kraan, nadat het water door de vitaliser is hersteld en weer zijn oorspronkelijke vitale structuur heeft aangenomen. Ongewoon reclamebureau heeft de positionering ontwikkeld. Van naamgeving, logo, website tot alle mogelijke middelen die in de verschillende kanalen zijn ingezet. Daarnaast wordt er volop gewerkt aan de doorontwikkeling van het concept in nieuwe distributiekanalen.

Oerwater website

Online media

In aansluiting op de huisstijl is de responsive website van Oerwater ontwikkeld. Een website waar de complexiteit van de vitaliser op een luchtige wijze wordt verteld, ondersteund met onderscheidende beeldtaal die de vitaliteit van Oerwater verduidelijkt.

 

Oerwater visitekaartje

Huisstijl

Ongewoon reclamebureau heeft het concept voor Oerwater vanaf het begin af aan ontwikkeld. Van naamgeving, logo, huisstijl tot alle mogelijke middelen die door ons in de verschillende kanalen worden geadviseerd om in te zetten. Daarnaast wordt er volop gewerkt aan de doorontwikkeling van het concept in nieuwe distributiekanalen.

Oerwater fotografie

Fotografie

Van scripting en casting tot en met art direction werd door ons verzorgd. Fotografie door Ron Greve.

Autobestickering

Om het plaatje compleet te maken, rijden er opvallende en effectieve auto’s rond van Oerwater. Niet te missen!

Oerwater autobelettering
Wij bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen, onder het genot van een kop koffie! Neem gerust contact op met Nick Kerkhof

Bekijk ook

AMI Kappers Rebranding strategie
Ten Have Koffie Branded op smaak
Zehnder Marketing in de bouw