Brand Control Rooms

Brand Control Rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener. Hulp- en security diensten, overheden en multinationals all-over-the-world mogen zij tot hun klantenkring rekenen. Brand Control Rooms is dé maatwerkproducent en turnkey inrichter van meld- en controlekamers, dealingrooms, beheerscentra en remote controle operations centra. Het specialisme van Brand Control Rooms is het transformeren van lege (casco’s) of gedateerde ruimtes naar compleet ingerichte efficiënte ruimtes die volledig afgestemd zijn op het operationele proces en waar veilig, gezond en efficiënt gewerkt kan worden. Dit geeft Brand Control Rooms absoluut een unieke positie in de markt!

Brand Control Rooms visitekaartjes, briefpapier, envelop, with compliments

Herpositionering

Door veranderingen in de markt besloot Brand Interieurs de switch te maken van interieurbouwer naar zeer specialistische nationale en internationale turnkey inrichter van meld- en controlekamers. Ongewoon adviseerde in de strategische keuzes en was verantwoordelijk voor de realisatie van deze herpositionering. Het bouwen aan een sterk internationaal 'brand’ waarbij de pay-off in combinatie met de krachtige beeldtaal de tone-of-voice bepalen in alle on- en offline marketing en communicatiemiddelen.

 

Brand Control Rooms website desktop en mobiel

Online media

Voor de internationale positionering van Brand Control Rooms is de website een essentieel middel. Wij ontwikkelden het concept, maakten het design, waren verantwoordelijk voor de tweetalige content en zorgden voor de realisatie. Het eindresultaat is een functionele responsive website waar wij en onze klant trots op zijn!

Brand Control Rooms Virtual Reality productie

 
 

VR productie

Om het innovatieve karakter van Brand Control Rooms te onderstrepen is een Virtual Reality productie ontwikkeld van een uniek project in Oman. Een control room vol innovaties, in VR gevisualiseerd met meerdere features en vanuit verschillende standpunten. De VR-productie en promotiemiddelen ten behoeve van een presentatie tijdens een internationale beurs in Oman zijn door Ongewoon reclamebureau gerealiseerd.

Brand Control Rooms brochure

 

Brochure

Print is still big, dus ook de corporate brochure die de klant met trots bij haar relaties achterlaat. Een Nederlandse en Engelse versie waarin middels een QR-code de link is gelegd naar de app in de App Store en Google Play. Waarmee de verbinding tussen offline en online is gelegd.

 Brand Control Rooms LinkedIn advertentie

LinkedIn Advertising

Brand Control Rooms is actief in een wereldwijde nichemarkt in control rooms, meld- en controlekamers en richt zich op specifieke sectoren zoals de petrochemie, energie, olie, overheid, etc. Met de bedrijfspagina op LinkedIn wordt binnen een groot zakelijk netwerk wereldwijd geadverteerd, gesegmenteerd binnen branches, functies en regio’s of landen. Voor het kantoor in Dubai wordt specifieke berichtgeving gepost in het Midden-Oosten vanuit Nederland. Door het afnemen van interviews van klanten en medewerkers worden onderwerpen, die voor potentiële klanten en andere stakeholders interessant zijn, nieuws uit de branche, projecten en andere informatie over Brand Control Rooms opgehaald, uitgewerkt en gepost.

Wij bespreken graag wat wij voor jou kunnen betekenen, onder het genot van een kop koffie! Neem gerust contact op met Nick Kerkhof

Bekijk ook

Mosman Niche Marketing
Brand Control Rooms Internationale branding
Avonturenpark Hellendoorn Eventmarketing