Versie het leven!

SAMEN WERKEN, SAMEN SUCCES

Hoe zorgen we ervoor dat jouw onderneming nog succesvoller wordt? Hoe werken we samen? Dat doen we op basis van vertrouwen, betrokken, eerlijk en oprecht. Transparant en onze offerte is onze factuur. Geen dubbele agenda’s. Wij werken voor jouw succes.

We brengen in kaart wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarop maken we een plan van aanpak. Zetten we strategie centraal, doen een creatief voorstel en stellen middelen voor. Het doel en budget verliezen we daarbij natuurlijk niet uit het oog.

We vinden het van groot belang om jou en de organisatie te leren kennen. We willen graag weten wat de plannen, ideeën en ambities zijn. Dan versieren we samen het leven!

DE SPECIALISTEN VAN ONS RECLAMEBUREAU

Een team van professionals met ieder een eigen specialisme. Strategie, concept, design, copy, online, media en organisatie. Een team met eigenzinnige opvattingen, maar altijd met oog voor jouw wensen. Sterke merken bouwen, daar gaan we voor.

Deventer

Nadat de vestingwerken van de stad Deventer vanaf de 19e eeuw ontmanteld werden, verrees aan de zuidkant het oudste woon- en industriegebied van Deventer, nu bekend als de Raambuurt. De firma Weijers bouwde in dit gebied aan de buitengracht in 1899 een silo van ruim 20 meter hoog. De silo diende als graanopslag. In 1905 werd er een pakhuis met kantoorruimten naast gebouwd.

Inmiddels zijn de silo en het magazijn gerenoveerd door NV Bergkwartier en is het pand een Rijksmonument. Ongewoon reclamebureau is de trotse huurder van de bovenverdieping van dit monument. Een inspirerende werkplek in een dynamische stad.

Amsterdam

Dit prachtige, monumentale grachtenpand uit 1790 aan de Keizersgracht ligt op een fantastische plek om de hoek van de negen straatjes. Bij de restauratie enkele jaren geleden is met oog voor detail gekeken naar de karakteristieken van dit rijksmonument in combinatie met de wensen van deze tijd. Voor Ongewoon reclamebureau een mooie uitvalsbasis voor de contacten met onze relaties in de Randstad.

Creatieve stageplek

We zoeken continu enthousiaste MBO of HBO creatievelingen (zowel grafisch als marketing communicatie) die ervaring willen opdoen bij een dynamisch en leuk reclamebureau. Denk jij dat jij onze grote versierder bent? Mail dan je motivatie en cv naar doemaar@ongewoon.nl.

Ongewoon reclamebureau is een door de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (S-BB) en Savantis erkend leerbedrijf.