Versie het leven!

SAMEN WERKEN, SAMEN SUCCES

Hoe zorgen we ervoor dat jouw onderneming nog succesvoller wordt? Hoe werken we samen? Dat doen we op basis van vertrouwen, betrokken, eerlijk en oprecht. Transparant en onze offerte is onze factuur. Geen dubbele agenda’s. Wij werken voor jouw succes.

We brengen in kaart wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarop maken we een plan van aanpak. Zetten we strategie centraal, doen een creatief voorstel en stellen middelen voor. Het doel en budget verliezen we daarbij natuurlijk niet uit het oog.

We vinden het van groot belang om jou en de organisatie te leren kennen. We willen graag weten wat de plannen, ideeën en ambities zijn. Dan versieren we samen het leven!

DE SPECIALISTEN VAN ONS RECLAMEBUREAU

Een team van professionals met ieder een eigen specialisme. Strategie, concept, design, copy, online, media en organisatie. Een team met eigenzinnige opvattingen, maar altijd met oog voor jouw wensen. Sterke merken bouwen, daar gaan we voor.

Collega van Verzameld Werk

Ongewoon heeft een nóg sterkere positie ingenomen als fullservice marketingbureau door de handen ineen te slaan met Verzameld Werk, business-to-business marketing en communicatie. Daarmee vormen we een club van ruim twintig gedreven professionals. Ieder met eigen specialismen, die opgeteld het meest complete dienstenaanbod opleveren.

Van strategie tot bereik en van online tot offline. Beide bureaus zijn actief onder hun vertrouwde naam, maar werken intensief samen aan jouw succes! Lees hier meer.