NIEUWS - 29/09/17 Angstaanjagend AVONTURENPARK HELLENDOORN

In de maand oktober wordt het normaal zo vriendelijke Avonturenpark Hellendoorn omgetoverd in Halloweensferen voor twee bijzondere events: het horrorevent Screams en Heksendoorn. Aan ons om de marketing en communicatie ervan te verzorgen.

HORROREVENT SCREAMS
Trots zijn we op de landingspage www.screams.nl, het concept en de communicatie via onder andere social media. Urenlang hebben we door bloederige en gruwelijke horrorafbeeldingen gespit en dat is het waard geweest. Dat geldt zeker voor het maken van de verschillende promovideo’s, die je vast voorbij hebt zien komen op social media kanalen als YouTube en Instagram.

HEKSENDOORN
Heksendoorn, dit jaar alweer voor de 17e keer georganiseerd, is hét familie-uitje voor in de herfstvakantie. Ongewoon verzorgde alle marketinguitingen voor dit familie evenement. Van concept tot en met de realisatie en het volledige beheer en monitoring van de online marketing. Heb je al op www.heksendoorn.nl gekeken? Download het pompoenmasker kleur hem in en maak kans op een gratis entreeticket. Daarnaast hebben we een joint promotion opgezet met Mc Donalds en Wibra. Het masker is verspreid onder meer dan 50 Mc Donalds en 175 Wibra winkels door heel Nederland.

Nu de websites voor beide events in de lucht zijn, is de activatie ingezet middels e-mailing marketing, Google Display netwerk en social media kanalen als Pinterest, Instagram, Youtube en Facebook. De volledige webcare wordt door ons online team verzorgd.

Durf jij langs te komen?

NIKÉ LOÏS LOHN
Ongewoon