BLOG - 20/03/20 Shout out voor verbinding

Crises halen het beste in mensen naar boven. Daar wordt deze dagen onomstotelijk bewijs voor geleverd. Hoewel we massaal gehoor geven aan de maatregelen om afstand te houden, zorgen diezelfde maatregelen juist voor verbondenheid. Want zelden staan we zo dicht bij elkaar als nu.

Een shout out voor iedereen die boodschappen doet voor hen die het huis niet uit mogen. Voor de mensen in de zorg, die zich drie slagen in de rondte werken. Restaurateurs die hun voorraad aan de voedselbank doneren, scholieren die voor nop willen oppassen, sportinstructeurs die groepslessen geven via skype, muzikanten die gratis optreden voor verzorgingshuizen, vakkenvullers die om vijf uur ’s morgens zonder mokken hun nest uit gaan, …

Hartverwarmend, zoveel solidariteit. Al is er natuurlijk ook veel onzekerheid. De zzp’er, de middenstand, het mkb: iedereen probeert zijn hoofd boven water te houden. Dat maken wij als marketingbureau van dichtbij mee. Ja. Ook wij blijven bereikbaar. Willen onze klanten helpen waar we kunnen. Vanuit kantoor als het moet. Vanuit huis als het kan. Met advies als je daarop zit te wachten. Met een luisterend oor als je gewoon even je hart wil luchten.

Mart Hulshof
Ongewoon